Guldet

Kom precis på att jag hade glömt att skriva om att vi vann guld i lördags! I gymnastik då! Är så glad! Nu ska jag sova ha det bra!
(mobil inlägg)


Set fire to the rain

Nu har jag fixat en design som ni kanske ser! Jag vet att jag inte har gjort den helt själv men jag har ändrat lite saker och så! För jag är ju ganska ny i "bloggvärlden" så jag kan ju inte så mycket om designer och så.
Bilden är tagen igår när vi fixade lite julstämning hemma. Så mysigt att julen snart är här! Det ända som saknas är ju lite snö...

Fly


Heej igen!Bilden är ganska gammal men nyredigerad!

Tidningen!


Hej! idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk :( inte kul!
Men sen en lite roligare sak är att jag är med i tidningen! Skickade nämligen in en bild på newspaper nagarna(bild på inlägget innan) till en tävling i DN där man skulle återvinna gammalt tidningspapper. Och jag var fösta bidraget de fick in! Hoppas att jag vinner!
Ha det bra!

Newspaper nails


Header!

.
Nu har jag fixat en header! tyckte att det var rätt krångligt... Men i allafall jag tycker att det blev rätt bra vad tycker ni? Jag ska ändra bakrunden oxå för jag vill verkligen inte ha randig! Nu ska jag sova så godnatt!

Me myself and I


Här kommer lite bilder på mig! Den fösta bilden är när jag och några kompisar var på ett ställe där man fick klä ut sig och sedan bli fotad i en studio! Det var jättekul! Just den bilden på mig är inte den när vi fick bli fotade i studion utan den där bilden tog vi lite efter att vi blivigt fotade!
Ha det bra!
ps. jag ska göra en design men jag vet inte hur man gör! ds 


Frost

  



God morgon! Idag gick jag upp halv sju för jag trodde att vi började halv nio men vi började tydligen halv tio...
Så nu har jag bara tagit det lugnt på morgonen och jag ska snart gå till skolan. Jag hann ta lite bilder också, vad tycks?


Cold



Nu ska jag snart sova. Idag har jag inte gjort nått speciellt förutom typ suttit och pluggat till matteprovet i morgon i en hel evighet... Här kommer en höstig bild även den tagen igår!
Kram isabelle!

Sunset





Här är några bilder jag tog igår när solen precis gick ner. Vad tycks? Själv tycker jag att de blev ganska bra.
Jag måste verkligen fixa en design men jag vet inte riktigt hur man gör... Men det kommer snart, så håll ut lite!
Ha det bra!
(tidsinställt inlägg)

Gymnastik tävling





Igår hade jag gympa tävling hela dagen! Det var jättekul men vi vann tyvärr inget. Det gick jättebra bara det att jag var så förskyld så att jag nästan inte kunde prata. Första bilden är på några från en annan grupp eftersom att jag inte kan ta kort på mig själv när vi kör. Andra bilden är däremot våran grupp när vi kör fristående!
Ha det bra!

Om mig

Vem är jag?

Jag heter Isabelle och är tretton år och bor i Sveriges fina huvudstad Stockholm. Jag tycker om att rita och pyssla och ett av mina största intressen är att FOTA! Jag går även på gymnastik två gånger i veckan som jag tycker är väldigt roligt!
Andra saker jag gillar är att umgås med kompisar och måla naglarna.

Foto

Jag gillar att fota det mesta, allt från macro till poträtt och naturbilder. Jag har ända sedan jag var liten sprungit runt med kameran i högsta hugg och fotat allt och alla.
Fota gör jag med min digitalkamera Panasonic Lumix DMC tc1, och även ibland med min mammas systemkamera som ni också kommer att få se foton ifrån. Fotografi är verkligen en stor del av mig!

Gymnastik och Naglar

Gymnastik som jag skrev där uppe går jag på två gånger i veckan. Brommagymnasterna heter föreningen och våran grupp heter Combo.

Målar naglarna gör jag väldigt ofta och jag gillar att skapa mönster och former. Jag började med det då jag tyckte att mina naglar var så fula eftersom att jag bet på dom, men nu har jag slutat med det och försöker hålla de långa och fina genom att måla dom.

Vad kommer ni få se på bloggen?

Jag kommer mest av allt skriva om FOTOGRAFI eftersom att det är ett av mina största intressen! Då kommer ni få se foton jag tagit och foto/redigerings tips. Jag redigerar mina bilder i Photoshop Elements 9. Jag kommer även skriva lite om vardag och naglar. 
Men det finns såklart andra saker jag också kommer skriva om ibland!

Kram Isabelle! 


Välkommen till min nya blogg!



Hej!
Vad kul att du har hittat hit till min Fotoblogg!

Jag heter Isabelle och är 14 vintrar gammal.

Lite saker om mig:
Ett av mina största intressen är att fotografera, som ni kommer märka på bloggen!
Jag är kvarts Fransk.
Jag är Modell på Stockholmsgruppen.
Jag gillar att Teckna, Måla Naglarna, Redigera bilder, ja helt enkelt att vara kreativ!
Jag går på gymnastik 2 gånger i veckan, med bästa gruppen COMBO!

Hoppas ni gillar det!